Referenties


"Sandy heb ik ervaren als een waardevolle sparringpartner en adviseur. Denkt proactief mee in. Samen op zoek naar efficiency en meedenken in oplossingen. Ook was haar input bij ons project van (werkprocessoftware voor nalatenschappen) van grote betekenis. Met haar helicopterview wist zij de juiste snaar te raken. Ook haar wijze van communiceren wordt als heel prettig ervaren".

"Sandy ken ik al sinds 2005, toen ik notaris werd, en zij tot mijn grote tevredenheid de financiële administratie van mijn kantoor op zich nam. Toen Sandy in 2018 haar eigen praktijk begon, sprak het voor zich dat ik meteen klant bij haar werd. Het hoge serviceniveau en de grote accuratesse - in combinatie met haar postieve instelling - maken dat ik me als klant van Sandy zeer gewaardeerd voel. Sandy kan ik dus van harte aanbevelen; zij zorgt voor een tip-top administratie!"

"Sinds 1 mei ben ik voor mezelf begonnen. Ondanks dat ik al 25 jaar in het notariaat werk is het zijn van ondernemer toch iets waar veel bij komt kijken. Sandy staat mij bij en heeft mij op veel vlakken al geholpen, niet alleen met de boekhouding maar zeker ook met management issues. Ik kan altijd alles aan haar vragen. Ze heeft de ervaring, expertise en mensenkennis die nodig zijn in dit vak. Zij is echt mijn steun en toeverlaat".

"Sandy is een dame die voor resultaat gaat en plezierig in de omgang is. Sinds zij mijn administratie doet kan ik rustig stellen dat zij mij heeft ontzorgd. Daarbij weet ze waar ze het over heeft en doet wat zij zegt. Super gewoon".

"Sandy heb ik leren kennen als een uiterst waardevolle adviseur die binnen onze organisatie proactief meedenkt, en met snelle en praktische koersinzichten komt voor het alledaagse financiële notariële reilen en zeilen. Sandy geeft ons de “helicopterview” die we nodig hebben".