ONTDEK JE PERSOONLIJKE KRACHT MET DE CORE VALUES INDEX-TRAINING BIJ DE NOTARISADMINISTRATIE

Maandag 5 juni 2023

Introductie: Bij De Notarisadministratie geloven we sterk in het potentieel van onze medewerkers. We streven ernaar om hen in staat te stellen te werken vanuit hun grootste kracht en te zorgen dat ze energie halen uit hun werk. Om dit te bereiken, zijn we een samenwerking aangegaan met Madelon Backelandt, een visionair in het notariaat en expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Samen zijn we gestart met een training over de Core Values Index (CVI), waarin we onze medewerkers leren om hun persoonlijke profielen te begrijpen en te benutten.

Inzicht in persoonlijke profielen: De CVI-training is ontworpen om diepgaand inzicht te geven in onze persoonlijke profielen, inclusief onze talenten, energiegevers en conflictstrategieën. Het stelt ons in staat om te ontdekken wat ons energie geeft en wat energie kost. Door dit inzicht kunnen we gerichter werken en effectiever samenwerken.

De CVI-test: Alle medewerkers bij De Notarisadministratie hebben de CVI-test afgerond als onderdeel van de training. Deze test meet de kernwaarden die ons drijven en helpt ons om onze individuele voorkeursstijlen te begrijpen. Hierdoor kunnen we onze sterke punten identificeren en deze maximaal benutten in ons dagelijks werk.

Samenwerken op basis van begrip: Een van de belangrijkste voordelen van de CVI-training is het begrip dat we nu hebben van elkaars persoonlijke profielen. We kennen nu de Bouwers, Borgers, Verbinders en Innovators binnen ons team. Dit begrip helpt ons om effectiever te communiceren, conflicten te verminderen en samen te werken op een manier die rekening houdt met ieders sterke punten.

Toekomstige voordelen: We zijn enorm enthousiast over de rest van de cursus met Madelon Backelandt. We kijken uit naar verdere groei en ontwikkeling van onze medewerkers, zodat ze hun volledige potentieel kunnen benutten en kunnen bijdragen aan het succes van De Notarisadministratie.

Conclusie: Bij De Notarisadministratie streven we ernaar om onze medewerkers te ondersteunen bij het werken vanuit hun grootste kracht. De CVI-training, geleid door Madelon Backelandt, biedt ons de tools en inzichten die we nodig hebben om dit te bereiken. Door een diepgaand begrip van onze persoonlijke profielen, kunnen we effectiever samenwerken, communiceren en succesvolle resultaten behalen. We kijken uit naar de voordelen die deze training: bestaande uit een test, workshop én Online Academie met zich meebrengt voor zowel onze medewerkers als ons bedrijf als geheel.