Cursus: Ontdek de wereld van notariële administratie met Afas!


Werk je met Codex of Nextlegal; dan heb jij aan jou notariële pakket als boekhoudpakket Afas gekoppeld. Afas geeft zelf eigenlijk geen cursussen gespecialiseerd in de Notariële Administratie en op een kantoor heb je meestal ook niet meerdere collega’s die met Afas werken waar je het aan zou kunnen vragen.
Wij hebben al ongeveer 20 jaar ervaring met de verwerking van diverse administraties voor notarissen in Afas. Daarom bieden we je een speciale cursus aan die is ontworpen om je de fijne kneepjes van Afas voor de notariële administratie te leren.
Deze allesomvattende cursus, gepland voor dinsdagmiddag 11 juni a.s., geeft je alle tools in handen om succesvol te zijn in je werk. Op deze manier kan je zo efficiënt mogelijk werken waarbij je uiteraard gebruik maakt van alle automatisering technische mogelijkheden die er zijn op het moment.
Met veel tips, praktijkvoorbeelden, gebruik van sneltoetsen, aanpassingen van lay-outs en boekstuknummers, optimaal gebruik maken van de zoekfuncties en rapporten in Afas. De cursus leert je efficiënter en effectiever gebruik te maken van de mogelijkheden in het pakket. Een stevige houvast!

Het programma
- Het maken van bankintegraties
- Werking Zenvoices voor de inkoopfacturen met digitale autorisatie en bijlage PDF van de facturen en deze autorisatie in Afas
- SEPA betaalbestanden van de inkoopfacturen
- Instellingen tellers en boekstuknummers
- Diverse lay-out aanpassingen bij dagboeken, rapportages en overzichten
- Optimaal gebruik maken van zoekfuncties
- Aanpassen bewaringspositie rapportage
- Boeking pa-rekeningen
- Aanmaning debiteuren via Afas
- Instellingen bewaringspositie overzicht
- Gebruik sneltoetsen
- Etc.

Voor wie?
Deze cursus is geschikt voor iedereen die notariële administratie beheert of gaat beheren in Afas en hiervoor over meer vak- en marktkennis wil beschikken, houvast en structuur om op zon manier zo efficiënt mogelijk te werken en gebruik te maken van de mogelijkheden. Voor de incidentele of onervaren boekhouder/administrateur/controller een totaaloverzicht om op terug te vallen. Voor de meer ervaren onervaren boekhouder/administrateur/controller vinden de cursus een verrijking van hun kennis en frisse kijk op de mogelijkheden.

Cursusdata en locatie
Dinsdagmiddag 11 juni (locatie Van der Valk Veenendaal)

Kosten
De kosten voor de cursus bedragen € 275 per deelnemer.
Mis deze geweldige kans niet om je vaardigheden te updaten. Meld je nu aan en we kijken ernaar uit je daar te zien!

Schrijf je in voor deze cursus!