Notariële administratie 12 november 2024


Over de cursus

Op veel kantoren werkt de boekhouder/administrateur vaak alleen zonder een direct klankbord. Deze heeft vaak veel kennis van boekhouden, maar minder van de specifieke onderdelen van de ‘notariële boekhouding’. Of sommige taken verschuiven intern waardoor je als notarieel medewerker/notaris ineens zelf een deel van de boekhouding moet verwerken. We behandelen in het kort praktische en leerzame punten die specifiek gericht zijn op de notariële boekhouding waar je direct mee aan de slag kan. Bewaringspositie, openstaande derdengelden, kwartaalrapportage en wat vraagt het BFT nou eigenlijk qua administratieve verwerking? Na deze middag klinkt dit voor jou niet meer als een lastige wiskundige formule. Sandy Poortvliet – van Riel van De Notarisadministratie is gespecialiseerd in de notariële vereisten voor het doen van de administratie en kan jou hier daarom alles over vertellen.

Werk je in de dagelijkse praktijk nog niet met de notariële boekhouding, maar wil je wel meer weten over dit onderwerp? Dan ben je van harte welkom.

Doelgroep

Onze cursus Notariële administratie is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor de financiële administratie op het kantoor of de ambitie heeft om hiermee te gaan werken.

Datum en tijd

Deze cursus wordt gegeven op 12 november 2024 van 13.00 tot 17.15 uur.

Locatie

Deze cursus wordt gegeven in het cursus- en vergadercentrum Domstad op de Koningsbergerstraat 9 te Utrecht.

PE-punten

Voor deze cursus ontvang je 4 KNB/BMN PE-punten.

Kosten

Je betaalt €295,- excl. btw voor deze cursus.

Cursisten met het PE-abonnement kunnen deze cursus volgen als onderdeel van het abonnement. Met het PE-abonnement betaal je eenmalig €675 of €575 (met BMN-korting) voor drie cursussen. Dat betekent dat je met het PE-abonnement €50 of zelfs €83,33 per cursus bespaart! Lees hier meer over het PE-abonnement.

Verantwoordelijkheid

Onze cursussen en Registerklerk modules worden gegeven onder verantwoordelijkheid van prof. mr. dr. B.M.E.M. Schols, prof. mr. dr. W. Burgerhart, en prof. mr. dr. F.W.J.M. Schols.

Hoofddocenten

Sandy van Riel
Sandy Poortvliet – van Riel

Sandy Poortvliet – van Riel is eigenaar van De Notarisadministratie. De Notarisadministratie is een administratiekantoor gespecialiseerd in notariskantoren. Zij verzorgen voor een groot aantal notariskantoren, verspreid over het hele land, financiële diensten. 

Inschrijven voor cursus