De Notarisadministratie is een administratiekantoor gespecialiseerd in notariskantoren. Wij verzorgen alles op financieel gebied voor notarissen. Om onze organisatie te versterken zijn wij voor onze vestiging in Papendrecht op zoek naar een:

 

 

 

Functieomschrijving

Op onze kantoren in Papendrecht en Apeldoorn verwerken wij de administraties van diverse notariskantoren door heel Nederland. Voor onze vestiging in Papendrecht zijn wij op zoek naar een nieuwe collega.

. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit:

- het verwerken van de boekhoudingen in iMuis, Afas of Twinfield

- het beheren en debiteuren- en crediteurenadministraties

- het klaarzetten en controleren van betalingen (dossiers en crediteuren)

- de controle van cliëntgelden, grootboek- en tussenrekeningen

- opstellen van bewaringspositie en overige managementinformatie

 

Kwalificaties en vaardigheden

- Je bent klant- en resultaatgericht

- Je haalt voldoening uit het afleveren van kwalitatief goed werk

- Je bent enthousiast en weet van aanpakken

- Je opleidingsniveau is MBO+/HBO

- Je bent cijfermatig goed onderlegd en hebt affiniteit met automatisering

- Ervaring met verwerking van de notariële administratie of ben je nu werkzaam als notarieel medewerk(st)er en wil je een carrièreswitch maken naar de administratieve kant is een pré

 

Ons aanbod

Is een veelzijdige en uitdagende functie in een omgeving waar service, kwalitatief en plezier belangrijke waarden zijn. Mogelijkheden om je verder te ontplooien in een jong en enthousiast team en mooie arbeidsvoorwaarden (zoals flexibele werktijden, thuiswerken, telefoon en laptop van de zaak, bedrijfsuitje, etentjes, twee wekelijke lunch, bedrijfsfitness en bonusregeling etc) mogen daarbij niet ontbreken. 

Ben jij die kandidaat? Verras ons met jou sollicitatiebrief en CV en stuur deze naar: De Notarisadministratie, T.a.v. Sandy Poortvliet - van Riel naar s.vanriel@denotarisadministratie.nl. 

Ook voor vragen of meer informatie kan je contact opnemen met Sandy Poortvliet-van Riel op telefoonnummer (085) 06 40477. 

We kijken uit naar je reactie!

Snelsollicitatie