Wij werken uiteraard met alle, in notariaat bekend zijnde pakketten, maar zijn nu ook naast Nextlegal, Quantaris, Nobilex en Notarisdossier een samenwerking aangegaan met Van Brug Software. Deze samenwerking lichtten we 3 september toe via een webinar.

In de nieuwsbrief van Van Burg staat het volgende bericht:

Samenwerking met Notarisadministratie

Regelmatig krijgen we specifieke vragen van verschillende boekhouders over AFAS of over het financiële proces binnen een notariskantoor. Om deze vragen zo goed en volledig mogelijk te kunnen beantwoorden, zijn we een samenwerking aangegaan met de Notarisadministratie.

 

Gespecialiseerd in boekhouding en financiële processen
De Notarisadministratie is een advieskantoor dat gespecialiseerd is boekhouding en financiële processen in het notariaat. Zo leveren ze detachering voor boekhouding en consultancy op inhoudelijke boekhoudkundige processen en vragen. Daarnaast kan je bij ze terecht met al je vragen over het werken met AFAS.

 

Ervaringen van notariskantoren
We vroegen een aantal notariskantoren naar hun ervaringen met de Notarisadministratie.

 

Ad Kuijpers (Manager bij Van Gogh Notarissen & Adviseurs) vertelt: “Afspraak is ook echt afspraak. Je kunt van het bedrijf op aan en dat is gewoon fijn. Sandy (Administrateur en Financieel adviseur bij de Notarisadministratie) heeft veel geduld en haar wijze van communiceren is erg prettig. Hierdoor voelen mensen zich op hun gemak bij haar. Daarnaast ontzorgt ze ons bij veranderingsprocessen.”

 

Ook Arnold Verhoeks (Notaris bij Verhoeks Notaris) heeft met Sandy van Riel goede ervaringen. “Zij vult aan wat je als notaris verder nodig hebt. Dat is vaak net dat stukje extra financiële kennis. Je kunt als notaris die kennis zelf wel in huis halen, maar soms is het juist goed om een paar externe ogen erbij te hebben om je alert te houden. Een externe administrateur is dus iets wat ik echt toejuich!”

 

Webinaraankondiging en meer informatie
In de webinar op donderdag 3 september om 10.00 uur lichten we deze samenwerking verder toe. Kan je niet meer wachten tot de webinar? Bel of mail ons dan gerust. Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Sandy van Riel. Je kunt haar bereiken via 085-0640477 of s.vanriel@denotarisadministratie.nl. Aanmelden voor de webinar kan via onderstaande knop. 
 

 

Aanmelden webinar