In het kort behandelen we praktische en leerzame punten die toegespitst zijn op de notariële boekhouding waar u direct mee aan de slag kan. 

In het kort

Op veel kantoren is de boekhouder/administrateur vaak alleen zonder een direct klankbord. Deze heeft vaak veel kennis van boekhouden, maar minder van de specifieke onderdelen van de ‘notariële boekhouding’. Of een gedeelte van de taken verschuiven intern waardoor u als notarieel medewerker/notaris ineens zelf een gedeelte van de boekhouding moet verwerken. In het kort behandelen we praktische en leerzame punten die toegespitst zijn op de notariële boekhouding waar u direct mee aan de slag kan. Bewaringspositie, openstaande derdengelden, kwartaalrapportage en wat vraagt het BFT nou eigenlijk qua administratieve verwerking? Na deze middag klinkt dit voor u niet meer als een lastige wiskundige formule. Sandy van Riel van De Notarisadministratie is gespecialiseerd in de notariële vereisten voor het doen van de administratie en kan u hier daarom alles over vertellen.

Werkt u in de dagelijkse praktijk nog niet met de notariële boekhouding, maar wilt u wel meer weten over dit onderwerp? Ook dan bent u van harte welkom.

Doelgroep

Onze cursus Notariële administratie is geschikt voor iedereen die verantwoordelijk is voor de financiële administratie op het kantoor of de ambitie heeft om hiermee te gaan werken.

Inschrijven voor cursus