WIE WERKEN ER BIJ DE NOTARISADMINISTRATIE?

Sandy van Riel

SANDY VAN RIEL

EIGENAAR DE NOTARISADMINISTRATIE & FINANCIEEL SPECIALIST

Sandy werkt al sinds 2000 binnen het notariaat. Behalve voor het opmaken van akten, kiest zij via de weg van administrateur op een groter notariskantoor, voor een accountantskantoor met als specialisatie het notariaat.

Cijfers hebben een enorme aantrekkingskracht op Sandy. Ze blijft zich bijscholen. Van boekhouddiploma naar MBA en van praktijkdiploma loonadministratie naar HBO accountancy, met daarnaast HBO personeelsmanagement.

Los van haar sterke cijfermatige inzicht, is ze in haar vrije tijd sportvrouw bij uitstek. Ambities, doelen halen en discipline? Het is haar tweede natuur. En die eigenschappen, samen met haar integere persoonlijkheid, maken haar de betrouwbare partner die ieder notaris zich wenst.

Medewerker De Notarisadministratie

KELLY VAN DER LEE

ADMINISTRATEUR

Kelly woont in Papendrecht met haar man Martijn en 2 dochters Sarah en Anouk en een zoon Xavi. Met ruim vier jaar ervaring in de notarisboekhouding is zij een administratief sterke en sociale dame, die op zijn tijd houdt van gezelligheid met familie en vrienden. Ook mag ze in haar vrije tijd graag een goed boek lezen.

Haar achtergrond is met recht divers te noemen. Via een reclamebureau en schoonheidssalon, leidt haar weg tot een MBA opleiding. Daar vindt ze haar bestemming en werkte geruime tijd op een groot accountancykantoor, gespecialiseerd in notariskantoren.